tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin sadetta

Koko alkukesä on ollut todella lämmin ja sateeton ainakin täällä Kotkassa. Mutta viime yönä alkoi tulla vettä oikein voimalla. Heräsin puolilta öin siihen kun mökki tärähti. Salama iski jonnekin sen verran lähelle, että pamaus oli aikamoinen. Vähän aikaa siinä sydän pomppaili miten sattuu. Kissat eivät kyllä pelänneet yhtään. Eivät vain meinanneet millään tulla sisälle tuolta häkistä.
Luonto kyllä kaipasikin jo vettä. Nurmikko alkoi olla tuossa pihallakin aika palanutta. Nyt vettä on tullut sen verran, että kaikki mahdolliset saavit ja ämpärit on jo ihan täynnä. Sitten kun tarvitsee alkaa taas kastelemaan istutuksia, niin ei tarvitse heti alkaa käyttämään vesijohtovettä. Sadevettä piisaa joksikin aikaa.
Sen verran lämmintä on pitänyt, että kaikki kasvaa ihan silmissä ja vaikka kasvihuonekurkut ovat vielä aika matalia, niin kurkkujen alkuja näkyy jo kymmenkunta. Ja juhannusruusutkin kukkivat. Laitan tähän kuvia molemmista mikäli tämä rakkine suostuu toimimaan. Meidän tietsikka on nyt muutaman viikon ollut rasittavan hidas. Yhden kuvan lataamiseen voi mennä tunteja (hieman liioitellen).

No ei taida onnistua nytkään tuo kuvien lataus. Yritetään joku toinen päivä uudestaan.

1 kommentti: