maanantai 18. heinäkuuta 2016

Heinäkuun 18. päivä

Välillä tuntuu tosi turhauttavalta yrittää pitää tätä blogia kun meidän mökkialueen verkkoyhteydet toimii pätkittäin. Nytkin tulin tänne kaupunkiin pesemään pyykkiä ja samalla ajattelin muutaman rivin  päivittää blogia. Mutta ei voi kun ihmetellä miksi Langinkosken siirtolapuutarha-alueella netti ja puhelin pätkii jatkuvasti vaikka tie toisella puolella on Kyamkin yksi toimipiste, jossa ihan varmasti toimii jo 4G:kin, josta voi vain haaveilla tien toisella puolella.

Erittäin sateisesta kesästä huolimatta ihan kaikki marjat ei homehdu pensaisiin vaikka mansikoista suurin osa menikin. Punaisia viinimarjoja tulee jopa moninkertainen määrä  aikaisempiin vuosiin verrattuna tai sitten muisti tekee tepposet. Isoja ne on ainakin,

Kesäkurpitsakin näyttää tänä vuonna onnistuvan. Ja sokerihenreitä on tullut laitettua jo pakkaseenkin.    Se hyöty suurista sademääristä on ollut, ettei tarvitse kastella ulkoistutuksia ja kasvihuoneen kastelukin on suurimmaksi osaksi hoidettu keräämällä sadevettä talteen. Kasvihuone on kyllä taas niin täys tavaraa, ettei sinne oikein sekaan mahdu. Sitä tulee jostain syystä aina liioiteltua kasvien määrässä. Chilit ainakin näyttää onnistuvan. Luultavasti saadaan koko talveksi chilejä omaan tarpeeseen. Ja paprikakin näyttää hyvin vaivalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti