maanantai 18. heinäkuuta 2016

Mökillä ollaan

Tässä hyvä esimerkki miten hyvin netti toimii mökillä. Tämä teksti on kirjoitettu toukokuussa ja nyt huomasin ettei tämä olekaan vielä julkaistu. No laitetaan tämä nyt sitten tähän, puolitoista kuukautta jälkikäteen.

Eilen sunnuntaina muutettiin tänne mökille Langinkoskelle. Säät on kuin keskikesällä. Edellisestä käynnistä oli kulunut viikko ja siinä ajassa nurmikko oli villiintynyt kasvamaan ihan mahottomasti ja piti ensimmäiseksi taas ajaa nurmikko. No, hyvää hyötyliikuntaahan se vain oli.

Illalla pääsi saunomaan pitkästä aikaa. Itse en ollut saunonut sitten viime syksyn. Ja kyllä sitten nukuttu hyvin kun oli ensin teki pihatöitä muutaman tunnin, söi hyvin ja sauno. Yhdeksän jälkeen alkoi uni painaa väkisin silmiä kiinni. Kymmenen jälkeen taisi herätä kyllä koko kulmakunta kun meidän Rosso alkoi "ulvoa" ihan vimmatusti. Mökkialueella on aikaisemminkin kuljeskellut musta kissa jostain lähi alueen talosta. Syystä tai toisesta tämä kissa saa aikaan ihan hurjan reaktion meidän Rossassa. Ja Viivi luikkii pakoon yläkertaa. Luultavasti se pelästyy kyllä enemmän Rosson reaktiota. Mikään muu otus, kissa tai koira, ei aiheuta tälläistä toimintaa ja huutoa. Se on todella hurjan kuuloista. Toivottavasti musta pantteri ei ota tavakseen tulla kyläilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti