maanantai 16. toukokuuta 2011

Laiskuusko se vaivaa

Olen kyllä aika laiska blogin pitäjä. Pitää kyllä ihastella ihmisiä, jotka todella paneutuvat blogin pitoon ja lataavat sinne uusia juttuja ja kuvia jatkuvasti. Itse ei tahdo millään löytää riittävästi aikaa tähän. Mutta nyt on kunnon sadepäivä ja aikaa tehdä muutakin kuin pihatöitä.

Muutimme mökille pääsiäsiviikonloppuna ja olemme olleet siellä koko ajan vaikka pääsiäisen lämpimien päivien jälkeen olikin hetken jo taas aika koleaa. Mutta kissatkin nauttivat mökillä olosta ihan selvästi. Alueella toisinaan hiipivä komea musta kollikin kävi jo tarkistamassa, että kesäasukkaat ovat saapuneet. Huuto oli aivan mahtava. Varsinkin kun se meni meidän mökin alle, niin Rosso ei meinannut rauhoittua millään.

Olen taas raivannut mökin pihaa ja siirrellyt istutuksia paikasta toiseen. Kasvihuonekin alkaa olla melkein valmis. Loput kennolevyt kiinnitetään huomenna. Ohjeissa oli aika oleellinen virhe, kun siinä sanottiin, että kaikki kuvat ovat ulkoapäin. Aikamme pähkäiltyämme tajusimme mikä on homman nimi ja saimme kuin saimmekin kehykset tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti