sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kesälomalla

Kylläpä olen ollut taas laiska bloggaaja. Mutta yritän parantaa tapani. Olen kyllä pähkäillyt muutaman viikon ajan lehtikirjoituksen kimpussa. Menin lupaamaan kirjoitusta Siirtolapuutarhalehteen meidän ekologisista valinnoista liittyen mökkeilyyn.

Kesäloman ensimmäinen viikko on mennyt säilöntäpuuhissa. Vadelmaa on tänä kesänä tullut yli oman tarpeen ja ne ovat olleet todella iso kokoisia.

Tänä vuonna olen onnistunut tomaattien kasvattamisessakin. Ensimmäista kertaa olemme saaneet kypsiä tomaatteja omasta kasvitarhasta. Ja kasvihuonekurkkuja tulee sitä tahtia, ettei ehdi kaikkia syömään itse.

Tänään oli meidän alueen elomyyjäiset, jossa oli myynnissä taas alueen puutarhureiden tuotteita ym. Lisäksi oli arpajaiset ja kahvilatoimintaa ja makkaranmyyntiä. Sattui todella kaunis ja lämmin päivä jälleen kerran. Viime vuonna aurinko paistoi niin kauan kuin myyjäiset kestivät ja kohta niiden jälkeen alkoi kunnon sade.

1 kommentti:

  1. Varmaan on mukava,kun saa omastatakaa vihanneksia,teillä taitaa olla mukavaa toimintaa siellä puutarhassa,hyvää kesänjatkoa:))

    VastaaPoista